WORKSHOP

Ben je opzoek naar een nieuwe hobby, wil je wat meer weten over de basis van het handletteren of wil je gewoon een middag creatief bezig zijn? Dan is deze workshop misschien iets voor jou!

 

Wat gaan we doen?
Ik leer je in een middag de basis van het handletteren + een klein beetje illustreren. (dat ga ik in ieder geval proberen!) We beginnen de middag met een kleine opdracht en vervolgens zal ik het een en ander uitleggen en voordoen. Daarna gaan we eerst oefenen met het maken van verschillende letters. Na het oefenen kun je beginnen aan het echte werk, wat je in een lijstje mee naar huis neemt aan het einde van de middag.

fineliner

Wat krijg je van mij?
Je krijgt de oefenmaterialen die je nodig hebt + een stevig vel op op te werken en een lijstje om je werk in te bewaren. Ook zorg ik voor wat te drinken en wat lekkers. Verder mag je gebruik maken van mijn tekenmaterialen, zodat je verschillende materialen kunt proberen en zo erachter komt wat voor jou fijn werkt.

 

Wat verwacht ik van de deelnemer?
De kosten zijn 30 euro per persoon. Verder hoef je niet te kunnen tekenen, wanneer je de basis kent is het een kwestie van veel oefenen! Je hoeft geen materialen mee te nemen, maar misschien wil je zelf wel een favoriete quote gaan handletteren. Hier kun je vast over nadenken. Geen inspiratie? Geeft niks, ik zorg ook voor een grote bak met quotes.

potlood

Waar is het?
In Spijkenisse, aan mijn knusse eettafel.

Wanneer is het?
Kijk op mijn website of Facebookpagina wanneer er weer nieuwe workshops aankomen!

 

Hoe kan ik me aanmelden?
Stuur een mailtje naar Chanine_Hameetman@hotmail.com of vul het contactformulier in.
Wie weet zie ik je binnenkort tijdens een van de workshops!
Liefs,
Chanine

PS: Heb je een groep van minimaal 5 personen en maximaal 8 personen en wil je een workshop volgen? Stuur me dan ook even een mail voor meer informatie.

potlood-en-ecoline