WORKSHOP

Ben je opzoek naar een nieuwe hobby, wil je wat meer weten over de basis van het handletteren of wil je gewoon creatief bezig zijn? Dan is deze workshop misschien iets voor jou!

power of girls
Gerelateerde afbeelding

Wat gaan we doen?
Ik leer je in 2,5 uur de basis van het handletteren + een klein beetje illustreren. We beginnen met een kleine opdracht en vervolgens zal ik het een en ander uitleggen en voordoen. Daarna gaan we eerst oefenen met het maken van verschillende letters. Na het oefenen kun je beginnen aan het echte werk, wat je in een lijstje mee naar huis neemt aan het einde van de ochtend.

handlettering don't believe.jpeg

Wat krijg je van mij?
Je krijgt de oefenmaterialen die je nodig hebt + een stevig vel op op te werken en een lijstje om je werk in te bewaren. De workshop is bij NON pop up, dus die zorgen voor heerlijke koffie/thee en taart! Verder mag je gebruik maken van mijn tekenmaterialen, zodat je verschillende materialen kunt proberen en zo erachter komt wat voor jou fijn werkt. Ook krijg je een aantal materialen mee naar huis, zodat je thuis verder kunt oefenen!

Wat verwacht ik van de deelnemer?
De kosten zijn 39,50 euro per persoon. Verder hoef je niet te kunnen tekenen, wanneer je de basis kent is het een kwestie van veel oefenen! Je hoeft geen materialen mee te nemen, maar misschien wil je zelf wel een favoriete quote gaan handletteren. Hier kun je vast over nadenken. Geen inspiratie? Geeft niks, ik neem zelf ook voldoende teksten/ideeën mee!

potlood

Waar is het?
Bij NON pop-up
Hoofdstraat 30, De Lier
http://nonpopup.nl/

of

Rotterdam, historisch Delfshaven
Dunantstraat 8 
(Rijksmonument WYT)

Wanneer is het?
NON Pop up, de Lier: 
 zaterdag 25 november 2017, van 09:30 tot 12.00  VOL
zaterdag 9 december 2017, van 09:30 tot 12.00 VOL
vrijdag 29 december 2017, van 14:00 tot 16:30

Rotterdam, historisch Delfshaven
(Rijksmonument WYT)
zaterdag 16 december 2017, 09:30 tot 12:00
zondag 21 januari 2018, van 14:00 tot 16:30
Gerelateerde afbeelding
potlood-en-ecoline

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur een mailtje naar Chanine_Hameetman@hotmail.com of vul het contactformulier in. Wie weet zie ik je binnenkort tijdens een van de workshops!
Liefs,
Chanine

PS: Heb je een groep van minimaal 4 personen en maximaal 12 personen en wil je een workshop volgen? Ik geef ook privéworkshops in Delfshaven, Rotterdam. Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

things will be fineGerelateerde afbeelding