PERSOONLIJK ONTWERP

Op zoek naar een persoonlijke illustratie, geboortekaartje of trouwkaart? Bekijk hieronder de voorbeelden en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BRUILOFTEN

Naast het maken van een save-the-date of uitnodiging kun je bij mij ook terecht voor bijvoorbeeld ontwerpen van de dagplanning.

GEBOORTE

Voor een uniek geboortekaartje ben je bij mij aan het juiste adres.

PERSOONLIJKE ILLUSRTATIES

Voor een persoonlijke illustratie voor in huis, op je werk of in de kinderkamer kun je contact met me opnemen.

Chanine heeft al meerdere keren een persoonlijk ontwerp voor mij gemaakt. Zij heeft voor mijn zoon het geboortekaartje ontworpen, hierdoor hadden wij echt een uniek en persoonlijk ontwerp! Daarnaast heeft zij voor de geboorte van de mijn nichtje een geweldige geboorte illustratie gemaakt. Zo leuk om een origineel cadeau te kunnen geven dankzij Chanine. Als je zelf opzoek bent naar een originele kaart of cadeau, zou ik zeker bij Chanine informeren wat de mogelijkheden zijn!

— Carmen Goeree

Chanine heeft voor mij een fantastische tekening gemaakt. Ik heb haar verschillende foto’s toegestuurd en heb kenmerken genoemd die bij deze personen passen. Vervolgens in Chanine hiermee aan de slag gegaan. Al heel snel had ik een hele gave tekening, met veel kleur en hele leuke details. De personen om wie het ging waren écht herkenbaar en zo leuk getekend. Ik heb de tekening cadeau gedaan en deze staat nu, in een mooie lijst, te pronken in de woonkamer van mijn zusje. Ik zou het zeker aanraden om een tekening te laten maken door Chanine, want je wordt zo vrolijk van het resultaat!

— Eva Schouwenburg