BLOG

DECEMBER IN FOTO’S

Lekker cliché verhaal, maar wat ik het jaar weer snel gegaan hé? De winter is absoluut niet mijn favoriete seizoen, maar kerstlichtjes maakten veel goed. Zie hier, mijn maand december!

Marius en ik gingen in het eerste weekend van december een dagje chillah in het Sanadome. Het was die dag echt heel slecht weer en superkoud, dus dat maakte het nog fijner om de hele dag in het bubbelbad te zitten.
Gerelateerde afbeelding Continue reading “DECEMBER IN FOTO’S”

GEBOORTEKAARTJE | JONAH

Voor de lieve kleine Jonah mocht ik het geboortekaartje maken, de leukste opdracht die ik tot nu toe heb mogen maken! De naam, datum en het adres heb ik gekalligrafeerd, de illustratie is met waterverf gemaakt. Het kaartje is op mooi, dik papier met structuur geprint. Scroll ook zeker even door naar de laatste foto, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om! Lieve papa, mama en Jonah, veel geluk!

Continue reading “GEBOORTEKAARTJE | JONAH”

NOVEMBER IN FOTO’S

Om jullie op de hoogte te houden introduceer ik bij deze *tromgeroffel…* EEN MAANDBLOG! Zo kan ik jullie mooi laten zien welke projecten er voorbij gekomen zijn en wat ik verder aan het doen ben. Hierbij, de maand november!

De maand november begon met een grote verandering, ik ging van 4 dagen werken in het onderwijs naar 3 én per 1 november huur ik een kantoorplekje in Delfshaven, in het WYT gebouw. Hier werk ik dan de andere 2 dagen in de week. Mocht je meedoen met een workshop in Rotterdam, dan is dit de plek waar “the magic happens.”
Gerelateerde afbeelding

Continue reading “NOVEMBER IN FOTO’S”

NIEUWS | WORKSHOP HANDLETTEREN

Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar ik ga weer workshops handletteren geven! Ik zocht een leuke plek om dit te organiseren, en die heb ik gevonden! Eigenlijk zelfs 2 plekken!
Gerelateerde afbeelding

handlettering don't believe Continue reading “NIEUWS | WORKSHOP HANDLETTEREN”

REIZEN | BUDAPEST

Deze reis begon met de magische woorden van Maya om 05:30 in Spijkenisse: “Ik ben mijn paspoort in Utrecht vergeten…” Ahoewel ik onze vakantie even in rook zag opgaan hebben we het toch gered om via Utrecht op tijd in Eindhoven te komen en gewoon naar Budapest te vliegen. Gelukkig maar, want wat een mooie stad! Gerelateerde afbeelding

Processed with VSCO with 6 preset Continue reading “REIZEN | BUDAPEST”

REIZEN | DE AZOREN

Dit jaar zochten we een niet al te dure, maar wel bijzondere vakantiebestemming. Het werden de Portugese Azoren, de eilanden tussen Europa en Amerika. En bijzonder was het. Zoveel groen en blauw had ik nog nooit gezien! We hebben in 2 weken 4 eilanden bezocht (Sao Miguel, Pico, Faial en Terceira) en alle vier hadden ze iets anders wat het eiland uniek maakte. De foto’s spreken denk ik wel voor zich!

Continue reading “REIZEN | DE AZOREN”