BLOG

REIZEN ★ NEW YORK CITY

New York, wat mij betreft #1 stad van de wereld. Overweldigend en fantastisch, volledig over de top. Anouk en ik bedachten een paar maanden dat we misschien wel 2 reizen konden combineren. Ik wilde graag naar New York, Anouk naar Montréal (Canada). Aangezien jullie nu naar een fotoverslag van New York kijken, is dat dus gelukt! Nu alweer heimwee naar the Big Apple, wát een stad.

810274cc-e631-4000-aa11-f4c0175facff
Doorgaan met het lezen van “REIZEN ★ NEW YORK CITY”

DECEMBER IN FOTO’S

Lekker cliché verhaal, maar wat ik het jaar weer snel gegaan hé? De winter is absoluut niet mijn favoriete seizoen, maar kerstlichtjes maakten veel goed. Zie hier, mijn maand december!

Marius en ik gingen in het eerste weekend van december een dagje chillah in het Sanadome. Het was die dag echt heel slecht weer en superkoud, dus dat maakte het nog fijner om de hele dag in het bubbelbad te zitten.
Gerelateerde afbeelding Doorgaan met het lezen van “DECEMBER IN FOTO’S”

GEBOORTEKAARTJE | JONAH

Voor de lieve kleine Jonah mocht ik het geboortekaartje maken, de leukste opdracht die ik tot nu toe heb mogen maken! De naam, datum en het adres heb ik gekalligrafeerd, de illustratie is met waterverf gemaakt. Het kaartje is op mooi, dik papier met structuur geprint. Scroll ook zeker even door naar de laatste foto, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om! Lieve papa, mama en Jonah, veel geluk!

Doorgaan met het lezen van “GEBOORTEKAARTJE | JONAH”

FOTOGRAFIE | MARGOT

Dankzij Margot heb ik een paar hele mooie foto’s voor mijn website, yayyy!
Gerelateerde afbeelding

chanine-hameetman-121217_010 Doorgaan met het lezen van “FOTOGRAFIE | MARGOT”

NOVEMBER IN FOTO’S

Om jullie op de hoogte te houden introduceer ik bij deze *tromgeroffel…* EEN MAANDBLOG! Zo kan ik jullie mooi laten zien welke projecten er voorbij gekomen zijn en wat ik verder aan het doen ben. Hierbij, de maand november!

De maand november begon met een grote verandering, ik ging van 4 dagen werken in het onderwijs naar 3 én per 1 november huur ik een kantoorplekje in Delfshaven, in het WYT gebouw. Hier werk ik dan de andere 2 dagen in de week. Mocht je meedoen met een workshop in Rotterdam, dan is dit de plek waar “the magic happens.”
Gerelateerde afbeelding

Doorgaan met het lezen van “NOVEMBER IN FOTO’S”

NIEUWS | WORKSHOP HANDLETTEREN

Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar ik ga weer workshops handletteren geven! Ik zocht een leuke plek om dit te organiseren, en die heb ik gevonden! Eigenlijk zelfs 2 plekken!
Gerelateerde afbeelding

handlettering don't believe Doorgaan met het lezen van “NIEUWS | WORKSHOP HANDLETTEREN”