BLOG

Budgetproof op reis

Net terug uit Londen ging ik samen met Marius een week naar Kreta. Wat een fijne week was dat zeg! Ik zeg dit volgens mij over bijna elke vakantie, maar dit was wel echt een van de leukste vakanties die we gehad hebben! Morgen ga ik alweer voor een weekendje naar Dublin én we hebben onze zomervakantie geboekt.. de Azoren + Portugal! Maar hoe krijg ik dat nou voor elkaar, zo vaak op vakantie gaan?

Processed with VSCO with c1 preset Continue reading “Budgetproof op reis”

Interrail 2.0 naar Londen

Londen, het is alweer een paar weken geleden. 4 jaar geleden gingen we al 3 weken door Oost-Europa met de trein, en nu deden we een ingekorte versie van 4 dagen Londen, ook met de trein. Dus op (goede)vrijdagochtend (heeeeeel vroeg) zaten we in de Eurostar vanuit Brussel en 2 uur later waren we in Londen.

Processed with VSCO with a9 preset Continue reading “Interrail 2.0 naar Londen”

Hoe is het?

Aan het begin van dit jaar schreef ik een blog over 2017 en hoe dat er allemaal uit zou gaan zien. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kan ik wel zeggen dat ik aardig op dreef ben. 3 workshops handlettering zitten er alweer op. En man man man wat was ik zenuwachtig bij de eerste. Gelukkig kon ik bijna alle deelnemers en was iedereen superlief, maar ik wilde dit zó graag goed doen. Ik kan toch wel zeggen dat alle drie de workshops echt een succes waren! Superleuk om te doen ook, ik word er echt blij van om mensen zo creatief bezig te zien. De laatste workshop heb ik zelf maar een deel meegedaan, want 3 uur lang mensen zien tekenen maar zelf niets doen was toch niet vol te houden. 😉

Voor nu staat er weer een workshop op 7 mei, waar ik nog maar 1 plekje vrij heb. Ook kreeg ik allemaal enthousiaste mailtjes, waardoor ik ook in juni nog een nieuwe workshop ga plannen. Ook wil ik graag een workshop stempels snijden gaan geven, maar alles op z’n tijd..

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Continue reading “Hoe is het?”

Tip: Hortus Botanicus Leiden

Er zijn van die weken, dat ik weinig inspiratie heb. Alles wat ik maak vind ik dan stom en ik kan eigenlijk niks nieuws bedenken. Het helpt vooral dat ik dan iets anders ga doen dan tekenen, dus ging ik gisteren naar Hortus Botanicus in Leiden en nam weer eens mijn fotocamera mee. Ik vond het zelf zeker de moeite waard! Mooie planten, gebouwen en een mooie tuin + midden in de stad! (kon ik daarna ook mooi nieuwe schoenen kopen) Wat planten betreft heb ik voorlopig weer genoeg inspiratie!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Tip: Museum Voorlinden

Mocht je een paar uurtjes niks te doen hebben óf ben je museumliefhebber óf ben je gewoon helemaal wild van kleuren en gekke tentoonstellingen, ga dan zeker naar museum Voorlinden in Wassenaar. Ik zag het een paar keer voorbijkomen op Facebook, en aangezien nu de nieuwe tentoonstelling Say Cheese geopend is werd het tijd voor een bezoek.

Processed with VSCO with a9 preset Continue reading “Tip: Museum Voorlinden”

Hi there, 2017!

2017, een jaar vol nieuwe plannen en ideeën. Tijd om ook weer eens een blog te schrijven.

Het einde van 2016 was ook fijn, we maakten een reis naar Dublin! We sliepen in een hele leuke Airbnb en ik werd al heel snel verliefd op Ierland. De Airbnb Marino studio kun je in de weekenden en vakanties boeken. Tijdens werkweken is dit een architecten studio van de bewoners, die overigens superlief zijn. Ze hadden koekjes voor ons gekocht en we mochten hun fietsen lenen. De studio ligt iets buiten het centrum, maar de busverbinding is heel goed. De studio was voor mij ook een ideale plek om te tekenen, ik had er wel mijn atelier van willen maken!

img_0003 Continue reading “Hi there, 2017!”

Brugge

Het is alweer 1,5 week geleden, maar we waren in Brugge! Wat een leuke en gezellig stad. Zelfs met regen en een voordeelpak Strepsils onder mijn arm vond ik het echt een hele leuke plek voor een weekendje weg in de buurt. Veel leuke straatjes en mooie gebouwen, dus hierbij een fotoverslag!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset Continue reading “Brugge”