DECEMBER IN FOTO’S

Lekker cliché verhaal, maar wat ik het jaar weer snel gegaan hé? De winter is absoluut niet mijn favoriete seizoen, maar kerstlichtjes maakten veel goed. Zie hier, mijn maand december!

Marius en ik gingen in het eerste weekend van december een dagje chillah in het Sanadome. Het was die dag echt heel slecht weer en superkoud, dus dat maakte het nog fijner om de hele dag in het bubbelbad te zitten.
Gerelateerde afbeelding

Tijdens de lessen beeldende vorming op school maakte ik met de kinderen broches van vilt voor 5 december.
Gerelateerde afbeelding
637383db-f3e6-4a93-86db-479677020f14

Eigenlijk hingen we voor 5 december het huis al vol kerstlichtjes. Ik ben allergisch voor echte kerstbomen (WHYYYYY) dus we komen nooit echt verder dan deze mini nep boom, maar ik vind het huis vol lampjes wel echt heel gezellig.
Gerelateerde afbeelding

img_4897Deze maand gaf ik veel workshops handletteren. Ik probeer zelf ook steeds nieuwe dingen te ontwikkelen, en dit probeersel was erg succesvol. Voor de creatievelingen onder ons, dit craftpapier kun je bij de Flying Tiger kopen en de tekst is gemaakt met witte verfstift, dat kun je in hobbywinkels vinden. Wil je nog meedoen met de workshop handletteren? Dat kan op 21 januari 2018! (mocht je een goed voornemen hebben om een hobby te beginnen, GRIJP JE KANS!)

Over hobby’s gesproken, ik ga ook eindelijk de workshop stempels snijden geven! Dit wilde ik al heel lang doen, maar het was elke keer net te druk om een nieuwe workshop te starten. Meer info, klik hierrr! 
Gerelateerde afbeelding

Workshops geven bij Non! Ik vind het daar zo gezellig en ook voor het nieuwe jaar hebben we weer workshops op de planning staan!
Gerelateerde afbeelding

Ik had een nieuwe jurk gekocht bij Monki, en deze had ik bewaard voor de 2e week van december, want toen heeft Margot van MDH fotografie foto’s van mij gemaakt op onze werkplek. We hadden een mooie ruil gemaakt, ik maakte haar kerstkaart en Margot maakte foto’s voor mijn website.

Ik ging deze maand ook naar Limburg met de trein en aangezien dat nogal een eindje reizen is, neem ik altijd mijn tekenspullen mee. De conducteur gaf me zelfs een compliment, echt lief!Gerelateerde afbeelding

19a7e933-ae57-447f-9a5a-6895e04b053a

257928a0-8010-483e-8704-0c5b8c976fc7Een van de meest bijzondere momenten van 2017, mijn lieve vriendin Carmen is bevallen van Jonah! Ik mocht ook het geboortekaartje maken, zo bijzonder!
Gerelateerde afbeelding

Ik gaf ook een workshop bij Red Kiwi, mijn kantoorplek in Rotterdam. Marius ging gezellig mee om te helpen.

Kerst 2017
Gerelateerde afbeelding

caad0f88-6725-4a78-8b4a-1cba74b34d8d01278566-001d-4856-bd5e-cdb1b6c65069img_5332f1a58de3-f83b-4dea-aaa0-b778dad730aa
Met Anouk ging ik deze week naar museum voorlinden in Wassenaar. Ik was hier al een keer geweest, maar inmiddels was er weer een nieuwe tentoonstelling. Ook weer een aanrader!

En tot slot gingen Maya en ik gisteren naar een optreden van Lil Kleine. In Budapest zongen we nogal veel liedjes van onze vriend Lil, en het leek ons grappig om dat ook live te kunnen doen. Toen ik kaartjes wilde kopen bleek dat dit al laaaaaaang uitverkocht was en dat er 500 mensen op zoek waren naar een kaartje. Maar, gisteren had ik ineens geluk met ticketswap en zo hadden we een zeer cultureel verantwoorde avond.
Gerelateerde afbeelding

En nu is het alweer 31 december! Vanavond vier ik oud en nieuw met vrienden en volgende week ga ik een paar dagen naar Belfast.
Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben en een heel mooi 2018!
Liefs,
Chanine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s