NOVEMBER IN FOTO’S

Om jullie op de hoogte te houden introduceer ik bij deze *tromgeroffel…* EEN MAANDBLOG! Zo kan ik jullie mooi laten zien welke projecten er voorbij gekomen zijn en wat ik verder aan het doen ben. Hierbij, de maand november!

De maand november begon met een grote verandering, ik ging van 4 dagen werken in het onderwijs naar 3 én per 1 november huur ik een kantoorplekje in Delfshaven, in het WYT gebouw. Hier werk ik dan de andere 2 dagen in de week. Mocht je meedoen met een workshop in Rotterdam, dan is dit de plek waar “the magic happens.”
Gerelateerde afbeelding

Het eerste weekend van november ging ik met Carmen naar hotel Nimma. Ze ging in die week ook met zwangerschapsverlof en wij gingen op de valreep nog een weekendje weg. Hotel Nimma (in Nijmegen) is overigens echt een aanrader, dit hotel is superleuk ingericht. Lunchen bij de yoghurtbarn ging ook prima. 😉

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

Ik was deze maand heel druk met de voorbereidingen van de workshops handletteren. Ik heb mijn werkboekje helemaal vernieuwd en ik ben er heel blij mee! Ik denk dat je met dit werkboekje echt de basis leert. Ik wil het werkboek ook gaan verkopen via Etsy, voor de mensen die niet naar de workshop komen.

Gerelateerde afbeelding

Ik had veeeeel leuke afspraken op eet & drink gebied. Met Marius ging ik naar Dr. Rotterdam, wat echt een aanrader is voor iedere cocktailliefhebber. Ook ging ik met Anne lunchen in Delft. Anne heeft ook haar eigen bedrijfje en het leek ons leuk om eens samen te praten over het werk! Het grappige is dan Anne bij mij op school stage heeft gelopen, maar dat we toen allebei nog niet zo actief aan het tekenen waren.
Gerelateerde afbeelding

Huh? Een rechte pony? Ik geloof dat ik het dit keer 24 uur heb volgehouden, maar de rechte pony is jammer genoeg toch niet mijn ding. Ik kan niks met een stijltang, heb geen föhn en lijk 12 als ik hem niet fatsoenlijk in model breng. Maaaaar ik ging wel met rechte pony naar het concert van Oscar and the Wolf! Ik mocht mee met Maya en haar vader en we stonden helemaal vooraan. Een van de beste concerten die ik ooit gezien heb!
Gerelateerde afbeelding

1ffc2520-c8ee-4960-925b-818b7f7f1d45
Vorige week gingen Maya en ik naar het museum Boijmans in Rotterdam. Daar is op dit moment een hele toffe tentoonstelling, change the system. Het allerleukst was de wasserette waar je echt kunt wassen (je mag zelfs gratis naar binnen wanneer je je was meeneemt) en een praatje kunt maken aan de hand van een “waskaart,” waarbij je elkaar vragen stelt. Wij zaten er (zonder was) met 2 dames van een breiclub en dat was reuze gezellig.
Gerelateerde afbeelding
7b59e811-710e-46b5-804c-f0c0bd3aeca56bb79e9f-c402-4621-926c-7c079869a579cd5b2a55-e695-4f59-8fa8-2da304b49e4d
Het resultaat van een aantal stempelopdrachten, zie hierboven!
Gerelateerde afbeelding

Oke, dit ziet er VEEL heftiger uit dan dat het is, maar dit is de staat van caravan Otto op dit moment. Toen we hem kochten was het niet de bedoeling om hem compleet te restaureren, maar Marius en zijn vader hebben toch besloten het grondig aan te pakken, dus ik durf nu bijna niet meer te kijken.. 😉 Gaat vast helemaal goedkomen voor de aankomende zomer!Gerelateerde afbeelding

img_47087a55f317-0000-4a7a-b9a1-4be12745006f-132e9e253-8175-42ce-aff5-06231b8d8000-1Afgelopen zaterdag gaf ik de workshop handletteren bij NON pop up in de Lier. Het was een hele creatieve ochtend en ik vind het altijd zo leuk om te zien wat iedereen voor creaties maakt. Wil je ook meedoen met een van de workshops? Stuur me een berichtje via het contactformulier.

Er is nog plek op de volgende data:
zaterdag 16 december 09:30 -12:00 ROTTERDAM
vrijdag 29 december (Kerstvakantie) 14:00-16:30 NON POP UP, DE LIER
zaterdag 21 januari 09:30 -12:00 ROTTERDAM

En tot slot ben ik heel druk bezig geweest met het ontwerpen van kerstkaarten! Een beetje last minute, maar ze zijn bijna klaar. Sinds gisteren kun je ook betalingen direct via mijn website doen, maar bestellen via de mail of Etsy kan natuurlijk ook.

En over een paar dagen is het alweer december! Ik ben echt GEEN fan van de winter (hallo winterdip), maar de kerstlichtjes maken altijd wel veel goed. Ik wens jullie een hele fijne decembermaand met veel kerstkransjes en gezelligheid.

Liefs,
Chanine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s