NIEUWS | WORKSHOP HANDLETTEREN

Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar ik ga weer workshops handletteren geven! Ik zocht een leuke plek om dit te organiseren, en die heb ik gevonden! Eigenlijk zelfs 2 plekken!
Gerelateerde afbeelding

handlettering don't believeNa een aantal workshops thuis vond ik het tijd om hier een leuke plek voor te zoeken. Via een hele lieve connectie heb ik een kantoorplek gevonden in Rotterdam, waar ik vanaf vandaag een eigen plek heb in de oude WYT drukkerij bij internetbedrijf Red Kiwi. Hier ga ik 2 dagen per week aan mijn illustraties werken en hier heb ik een hele mooie ruimte om workshops te geven. Het is namelijk een heel tof pand, een rijksmonument in historisch Delfshaven. Hier heb ik ook de vrijheid om workshops te geven in de weekenden en avonduren, dus blijf mijn website en Facebookpagina goed in de gaten houden voor het laatste nieuws! Mocht je zelf een clubje mensen hebben (minimaal 4 deelnemers) die graag willen leren handletteren, dan kan je vanaf nu ook een privéworkshop boeken!
Gerelateerde afbeelding

wyt

Maar er is nog meer leuk nieuws, ik ben ook gaan samenwerken met NON pop up! Een gezellige koffiebar in de Lier waar ik zelf al vaak kom. De komende workshops zijn bijna allemaal vol (bedankt lieve deelnemers!), maar op vrijdag 29 december kun je in de kerstvakantie (14:00 tot 16:30) nog komen handletteren. Kosten zijn 39,50 per persoon en je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Chanine_Hameetman@hotmail.com of gebruik te maken van het contactformulier. 

Processed with VSCO with ke1 preset
De komende weken ga ik mijn werkboekjes weer helemaal up-to-date maken en zorgen dat alle materialen weer aanwezig zijn om deze workshops tot een succes te maken! Meer info kun je hier vinden en het lijkt me superleuk om je te zien bij een van mijn workshops!Gerelateerde afbeelding
Liefs,
Chanine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s