Interrail 2.0 naar Londen

Londen, het is alweer een paar weken geleden. 4 jaar geleden gingen we al 3 weken door Oost-Europa met de trein, en nu deden we een ingekorte versie van 4 dagen Londen, ook met de trein. Dus op (goede)vrijdagochtend (heeeeeel vroeg) zaten we in de Eurostar vanuit Brussel en 2 uur later waren we in Londen.

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset
Ik vond het heel fijn om met de trein te gaan, het gaat snel en je staat na 2 uur ook echt in het centrum van Londen. We waren te vroeg voor het hostel, maar konden wel onze spullen daar alvast laten. We sliepen in het hostel Astor Victoria. Of het een aanrader is weet ik eigenlijk niet echt, het is maar wat je zoekt. Wij sliepen op een vrij kleine kamer helemaal op zolder (9 trappen op, ahhh!). Gelukkig hadden we wel een eigen kamer met z’n vieren. De douches waren heel klein en simpel, maar verder oké. Het hostel was vooral heel basic, maar we betaalden ook bijna niks en het ligt erg centraal. Dus ja, als we echt low budget wil gaan is het een prima optie.

Processed with VSCO with a7 presetVerder vind ik Londen een van de leukste steden van Europa. Er is zoveel te doen en te zien, en gelukkig hadden we 4 hele dagen waarin we een heel eind zijn gekomen. De meeste highlights deden we gelijk op dag 1 (je kan het maar alvast gezien hebben) en verder brachten we onze tijd door in Camden, Notting Hill en namen we per ongeluk de verkeerde bus waardoor we heel Brixton ook gezien hebben. Mike en ik wilden heel graag naar Wicked, maar toen we op zondag kaartjes wilden kopen bleek de hele muscial niet te spelen op zondag. Wat een domper. Mocht je dus een muscial willen zien in Londen, dat kan in ieder geval niet op zondag. Als troost hebben we erg luxe gegeten en zijn we nog in een hippe bar terecht gekomen. Maandagavond om 19:00 namen we de trein terug. Die had vertraging, dus we kwamen nogal laat thuis, maar we hebben wel het maximale uit ons paasweekend gehaald. 😉

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with a7 preset

Inmiddels ben ik ook alweer terug van een weekje Kreta!
Verder heb ik nog plekken voor de workshop op 28 mei, dus mocht je mee willen doen, het kan nog! 😉

Liefs,
Chanine

Een gedachte over “Interrail 2.0 naar Londen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s