Hoe is het?

Aan het begin van dit jaar schreef ik een blog over 2017 en hoe dat er allemaal uit zou gaan zien. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kan ik wel zeggen dat ik aardig op dreef ben. 3 workshops handlettering zitten er alweer op. En man man man wat was ik zenuwachtig bij de eerste. Gelukkig kon ik bijna alle deelnemers en was iedereen superlief, maar ik wilde dit zó graag goed doen. Ik kan toch wel zeggen dat alle drie de workshops echt een succes waren! Superleuk om te doen ook, ik word er echt blij van om mensen zo creatief bezig te zien. De laatste workshop heb ik zelf maar een deel meegedaan, want 3 uur lang mensen zien tekenen maar zelf niets doen was toch niet vol te houden. 😉

Voor nu staat er weer een workshop op 7 mei, waar ik nog maar 1 plekje vrij heb. Ook kreeg ik allemaal enthousiaste mailtjes, waardoor ik ook in juni nog een nieuwe workshop ga plannen. Ook wil ik graag een workshop stempels snijden gaan geven, maar alles op z’n tijd..

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Verder ben ik dus helemaal weg van stempels snijden. Lisa (van Lessen van Lisa) vroeg me om haar logo in stempelvorm te maken en ik werd uitgenodigd voor een winactie. Tessa won en heeft haar eigen “juf Tessa” stempel. Inmiddels bestempel ik bijna alles. Ik ben nu met tassen bezig die ik eigenlijk allemaal zelf wil houden in plaats van op Etsy verkopen ;-).

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Verder heb ik besloten (gelukkig mijn werkgever ook) dat mijn werk volgend jaar waarschijnlijk blijft zoals dit jaar. Ik blijf tekenlessen geven op school, werk 1 dag thuis aan mijn bedrijf (oké + 72896426 avonduren maar dat krijg je met een uit de hand gelopen hobby) en blijf intern begeleider. Voor nu een hele fijne combi.

Processed with VSCO with a9 preset

En dan het leukste, het reisseizoen van 2017 gaat bijna beginnen! Alle vakanties + vrije dagen die komen gaan zijn inmiddels volgeboekt met reizen. Volgende week naar Londen, een week later naar Kreta en in juni weer naar Dublin. Voor de zomervakantie nog een weekendje feestvieren op Concert at Sea en daarna is het zomervakantie! Die is nog niet geboekt, maar plannen zijn er genoeg!

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a8 preset
Ik hoop dat jullie ook een fijn 2017 hebben tot nu toe!

Liefs,
Chanine

logo 1 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s