Tip: Hortus Botanicus Leiden

Er zijn van die weken, dat ik weinig inspiratie heb. Alles wat ik maak vind ik dan stom en ik kan eigenlijk niks nieuws bedenken. Het helpt vooral dat ik dan iets anders ga doen dan tekenen, dus ging ik gisteren naar Hortus Botanicus in Leiden en nam weer eens mijn fotocamera mee. Ik vond het zelf zeker de moeite waard! Mooie planten, gebouwen en een mooie tuin + midden in de stad! (kon ik daarna ook mooi nieuwe schoenen kopen) Wat planten betreft heb ik voorlopig weer genoeg inspiratie!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Een gedachte over “Tip: Hortus Botanicus Leiden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s