Tip: Museum Voorlinden

Mocht je een paar uurtjes niks te doen hebben óf ben je museumliefhebber óf ben je gewoon helemaal wild van kleuren en gekke tentoonstellingen, ga dan zeker naar museum Voorlinden in Wassenaar. Ik zag het een paar keer voorbijkomen op Facebook, en aangezien nu de nieuwe tentoonstelling Say Cheese geopend is werd het tijd voor een bezoek.

Processed with VSCO with a9 preset

Bij binnenkomst zagen we een ruimte vol ballonnen. Als je geen clausterfobie hebt, kun je hier doorheen lopen. Dit is het begin van de tentoonstelling. Een beetje benauwend is het wel, maar ook een hele leuke ervaring! Beetje hysterisch, dat ook wel.

De tentoonstelling Say Cheese is verder erg kleurrijk en een beetje maf. Wat ik heel fijn vond aan dit museum, is dat je een boekje meekrijgt met uitleg over de werken. Een piramide van toiletrollen en een rij cactussen vond ik anders toch wel een beetje lastig te plaatsen..

De vaste collectie is ook de moeite waard. Mijn favoriet, het zwembad!

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Het lijkt inmiddels wel een reclamefolder voor dit museum, maar ik was écht onder de indruk. Voor meer info klik je hier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s