Hi there, 2017!

2017, een jaar vol nieuwe plannen en ideeën. Tijd om ook weer eens een blog te schrijven.

Het einde van 2016 was ook fijn, we maakten een reis naar Dublin! We sliepen in een hele leuke Airbnb en ik werd al heel snel verliefd op Ierland. De Airbnb Marino studio kun je in de weekenden en vakanties boeken. Tijdens werkweken is dit een architecten studio van de bewoners, die overigens superlief zijn. Ze hadden koekjes voor ons gekocht en we mochten hun fietsen lenen. De studio ligt iets buiten het centrum, maar de busverbinding is heel goed. De studio was voor mij ook een ideale plek om te tekenen, ik had er wel mijn atelier van willen maken!

img_0003
We hadden geluk, van de 200 dagen regen in Dublin hadden wij alleen maar lekker weer! Veel rondgelopen door het centrum, een tripje met de bus gemaakt naar Howth en de Wicklow mountains bezocht. Helaas verder veel te weinig tijd, maar er zijn plannen om in 2017 weer terug te gaan naar Dublin!

img_0172img_0184img_0390

img_0217

img_0303

2017 begon iets minder leuk, door een motorische onhandigheid had ik nogal een pijnlijke enkelband. Na een bezoek aan de huisartsenpost en de SEH kon ik even niet lopen. Wat een gedoe. Gelukkig kon ik blijven tekenen, en had ik hiermee ook wel wat tijd om nieuwe plannen te bedenken (en heel veel series te kijken). Inmiddels kan ik weer lopen gelukkig!

Maar even over die plannen. Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar ik ga workshops geven! Ik heb daar zoveel zin in! Nu ben ik druk bezig met het voorbereiden van de workshops, dus weer tijd tekort.

Processed with VSCO with c2 preset

Verder ben ik nog steeds bezig met spullen voor in mijn winkel. Maar ook dit kost tijd, dus er komt elke keer iets bij. Ik ben ook bezig met een nieuwe poster voor in het onderwijs en heb ik de laatste tijd ook posters in opdracht ontworpen.

Zelf ga ik in februari een workshop stempels snijden volgen. Dit heb ik thuis een keer geprobeerd, maar werd een grote zwarte vlek.. (oeps!) Lijkt me superhandig en leuk om te kunnen, dus ik ben benieuwd! Deze workshop ga ik in de Flow kas volgen, in de snorfabriek in Utrecht. Mocht je willen, volgens mij zijn er nog een paar plekken vrij!

Afbeeldingsresultaat voor flow workshops(Mooi hé, die kas. De foto heb ik niet zelf gemaakt.)

Genoeg te doen dus, eerst de workshops! Mocht je mij willen vragen voor persoonlijk ontwerp, dan kan dat ook nog steeds. Er is trouwens nog maar 1 plekje over voor mijn workshop op 26 februari, dus mocht je willen.. stuur me snel een mailtje!

water-geven

Ik wens jullie allemaal een mooi 2017!
Liefs,
Chanine

 

Een gedachte over “Hi there, 2017!”

  1. Je blog is weer super leuk om te lezen ! En je tekeningen weer prachtig ! Wens je met het geven van je workshops heel veel succes !!!
    Liefs mama X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s