Brugge

Het is alweer 1,5 week geleden, maar we waren in Brugge! Wat een leuke en gezellig stad. Zelfs met regen en een voordeelpak Strepsils onder mijn arm vond ik het echt een hele leuke plek voor een weekendje weg in de buurt. Veel leuke straatjes en mooie gebouwen, dus hierbij een fotoverslag!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Een gedachte over “Brugge”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s