Keulen

Verre reizen zijn natuurlijk erg leuk, maar een nachtje weg in een stad in de buurt kan ik net zo leuk vinden. Even het vakantiegevoel terwijl het eigenlijk gewoon een werkweek is. Wij gingen dit weekend naar Keulen en Phantasialand. Het was mooi weer en heel gezellig, even 2 dagen vakantie! En.. ik kon weer foto’s maken!

Processed with VSCO with a9 preset
Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Chocolademuseum!

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with a9 presetimg_0135Processed with VSCO with a9 preset

Ja, hier hoort wel wat uitleg bij. Wij sliepen (met een gemiddelde leeftijd van 30) in een jeugdherberg. Goedkoop, prima voorzieningen en stapelbedden zijn ook wel oke voor een nachtje, alleen het jammere was dat we om 04:00 allemaal buiten stonden omdat het brandalarm ging. Gelukkig konden we na een kwartier weer naar binnen en hoefden we de dag erna niet in onze pyjama naar Phantasialand. Ook zat het hostel vol lieveheersbeestjes. Nee, ik weet ook niet waarom.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Phantasialand was vol, heeeeeeeeel erg vol! Maar ruim 1,5 uur verder was deze achtbaan het wachten zeker waard! Nu moet ik zeker weer een halve week wachten op mijn volgende weekend weg, namelijk naar Brugge!

Liefs,
Chanine

 

Een gedachte over “Keulen”

  1. Lieve Chanine en Marius heel mooi je foto s van Keulen dank je wel van je opa heel veel plezier grote lieve kleindochter en lieve Marius tot gauwwwwwwwww dag juuuuuuf je opa en ineke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s