Plaatjes kijken

Het hostel in Montreal heeft 2 hele mooie iMac computers staan, dus kon ik eindelijk wat foto’s van mijn camera afhalen. Enjoy!

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c7 presetimg_0584Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 preset

3 gedachten over “Plaatjes kijken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s