De dag waarvan je wist dat hij zou komen

Het einde van het schooljaar. Iets moois, emotioneels, magisch en vermoeiends tegelijk. Het mooie aan schooljaren is dat je een jaar met een klas écht afsluit en het volgende jaar ook weer een hele nieuwe start kunt maken. Het slopende aan het einde van het schooljaar is dat iedereen er ook heel erg naartoe leeft en er veel moet gebeuren aan het einde van het jaar.

Processed with VSCO with a9 preset

Op mijn laatste dag in groep 4 was ik ook nog eens jarig én het was Suikerfeest. Een groot feest in groep 4. Ik mocht op de tafel staan, kreeg leuke cadeaus en eindeloos veel knuffels. Net als ieder jaar heb ik toch wel even een brok in mijn keel wanneer een klas weer verdergaat. En als er dan ook nog eens collega’s weggaan, zijn een paar eindejaarstranen toch onvermijdelijk.

Processed with VSCO with e6 preset

Processed with VSCO with a9 preset

En nu.. nu zit het er weer op! Ik dacht dit jaar soms dat er geen einde aan zou komen, maar het is toch -lekker cliché- weer snel gegaan. Woensdag stap ik in het vliegtuig naar San Francisco en gaat mijn maand reizen beginnen. De backpackstress is vanaf nu legaal. Bij het vergelijken van de backpacks kwam ik erachter dat Marius zijn backpack toch groter is (MEER KLEREN MEENEMEN!), dus heb ik hem heel lief aangekeken en hebben we geruild.

De komende dagen kan ik me nog even storten op de voorbereidingen. De laatste dingen kopen, toch echt kiezen wat wel en niet meegaat en alle tips die ik heb gekregen opschrijven. Van heel veel lieve mensen kreeg ik tips voor de bestemmingen, maar ook voor het alleen reizen. Ik ben er bijna klaar voor.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s