En toen waren we 40 dagen verder.

Tekening 40 van 40 is vandaag gemaakt. Tijd voor de laatste update van dit project. Hoewel ik dit project echt voor mezelf begonnen ben, moet ik wel toegeven dat ik zo rond dag 5 wel begon te twijfelen of ik dit iedere dag op social media moest delen. Gelukkig heb ik een aantal lieve collega’s die zo enthousiast reageerden dat ik toch besloot door te tekenen. Met succes, kan ik wel zeggen.

Op dag 31 kocht ik het tekenboek van de Flow, waar heel veel leuke tekenlessen instaan. Ook handig bij gebrek aan inspiratie.
Processed with VSCO with c1 preset

Dag 32:Processed with VSCO with a9 preset

Dag 33: Dit overtrekpapier zat ook in het Flow tekenboek. Processed with VSCO with a9 preset

Dag 34: Dag 34 heeft me nogal overvallen. Ik gaf die dag les aan groep 4, en bij de taalles merkte ik dat de leerlingen onderstaande begrippen moeilijk konden onthouden. Blijkbaar herkenden meer juffen dit, en ik kreeg enorm veel leuke reacties. Ook heel veel vraag naar dit soort posters. Daarom heb ik besloten de komende tijd hier mee verder te gaan. Ik zal een aantal posters uitwerken en laten drukken. Processed with VSCO with a8 preset

Dag 35: Processed with VSCO with a7 preset

Dag 36: Processed with VSCO with a9 preset

Dag 37: Processed with VSCO with a9 preset

Dag 38: Processed with VSCO with a9 preset

Dag 39: De trouwdag van Thijs en Judy! Ik mocht ook al wat tekstjes en de gastenboeken beschilderen voor de bruiloft, dus dag 39 moest natuurlijk iets met de trouwdag te maken hebben! Processed with VSCO with a8 preset

Dag 40: Processed with VSCO with c1 presetHet advies van Marloes de Vries heeft goed gewerkt. Naar 40 dagen merk ik dat ik echt beter geworden ben in tekenen, schilderen en kalligraferen. Zolang het lukt, blijf ik ook iedere dag een tekening maken. Misschien niet allemaal zo instagram-proof, maar wel om echt te kunnen tekenen wat ik in mijn hoofd heb bedacht.

Nu ga ik eerst eens aan de slag met de taalposters. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alle lieve reacties, support en likes!

Liefs,
Chanine

Een gedachte over “En toen waren we 40 dagen verder.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s