40 dagen tekenen, deel III.

Inmiddels zijn er 30 dagen met tekeningen voorbij. Nog maar 10 dagen te gaan, dan stop ik met iedereen iedere dag lastig vallen op Instagram. Of misschien ook niet, blijf ik wel iedere dag tekenen. De meeste dagen bevalt het prima, heb ik vooral veel zin in om de tekening te maken. Ik moet eerlijk zeggen dat er dagen bij zijn dat ik vals gespeeld heb. (NEE! WAT ZEG JE NOU?!) Er zitten dagen bij dat ik om 18:00 uit mijn werk kom en om 19:00 alweer heb afgesproken. En om nou m’n waterverf mee te nemen naar de kroeg, is toch ook weer een ding. Maar op rustige dagen maak ik dan een extra tekening, dus echt oneerlijk is het ook weer niet. Hierbij dag 21-30.

Dag 21:Processed with VSCO with a7 presetDag 22: Processed with VSCO with a8 preset
Dag 23:Processed with VSCO with a7 presetDag 24:Processed with VSCO with a9 presetDag 25: Processed with VSCO with c1 preset
Dag 26: Processed with VSCO with c1 preset
Dag 27: Processed with VSCO with a7 preset
Dag 28: Processed with VSCO with a8 preset
Dag 29: Processed with VSCO with a8 preset
Dag 30: Processed with VSCO with c1 preset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s