40 dagen tekenen, deel I. 

2 weken geleden volgde ik een workshop van illustrator Marloes de Vries. Die gaf ons het advies om vooral heel te oefenen wanneer je je eigen skills wil verbeteren. Ik dacht al dat ik veel oefende, maar dat viel toch een beetje tegen. Ik maak nu 40 dagen lang iedere dag een tekening en deel deze op instagram, maar dat is toch nog wel even doorwerken. (En waarom koos ik 40 dagen? Eigenlijk best een gek getal toch?) Zonder instagram had ik het waarschijnlijk ook al opgegeven, maar nu verschillende mensen tegen me zeggen: “joh, leuk die tekeningen!” moet ik het wel volhouden. Ook al ben ik niet altijd tevreden, er moet wel iets gemaakt worden. Er zijn ook dagen dat het wel goed lukt. Het leukste is dat ik echt merk dat het beter gaat én dat ik meer inspiratie heb.

Hierbij het resultaat van de eerste 10 dagen:

Dag 1:

Dag 2:

Dag 3:

Dag 4:

Dag 5: 

Dag 6: 

Dag 7:

Dag 8:Processed with VSCOcam with c6 preset

Dag 9: 

Dag 10:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s