Waterverf 3.0 + moderne kalligrafie

All i can do is be me, whoever that is. De laatste tijd probeer ik daar dus juist een beetje achter te komen, maar ik weet in ieder geval dat ik heel erg blij word van schilderen, fotograferen en sinds kort ook van kalligraferen. Zelfs zo blij, dat ik er graag wat meer mee wil gaan doen, een mooi doel voor 2016! Inmiddels heb al een paar bijzondere opdrachten voor het komende jaar en ga ik een workshop volgen bij Marloes de Vries.

Processed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a9 presetDit portretje van “Stoffer en Blick”, twee geweldig leuke katten, maakte ik als verjaardagscadeau voor een vriendin.

Bon senseoProcessed with VSCOcam with a9 presetProcessed with VSCOcam with a9 presetProcessed with VSCOcam with a9 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetPersoonlijke verjaardagskaarten, in de maak.

Processed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 preset

Kalligrafie heeft inmiddels ook wel een beetje mijn hart gestolen. Ooit, op de PABO deed ik een basiscursis “standaard” kalligrafie, maar ik vind de moderne variant die je tegenwoordig veel ziet een stuk leuker! Daarbij maak ik veel teksten, waarbij kalligraferen ook heel handig is. Ik bestelde de starterskit bij KIJK Kalligrafie, waardoor ik in een keer ook gewoon alle goede materialen in huis had. Met de handleiding erbij kom je echt een heel eind.

Mocht je op zoek zijn naar een uniek ontwerp voor je save-the-date, trouw, geboorte of wat voor kaart dan ook, neem gerust contact met me op!
Chanine_Hameetman@hotmail.com

Liefs,
Chanine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s