Berlijn

Afgelopen zaterdag gingen wij op citytrip met srprs.me. We wisten alleen wat de weersvoorspellingen waren, en dat het 1 tot 6 uur vliegen zou zijn, ergens in Europa. Ik had vrijwel iedere stad leuk gevonden, maar toch was het stiekem wel spannend om de code op Schiphol in te voeren. Het werd Berlijn! We zijn er een keer eerder geweest tijdens een interrail trip (van Rotterdam naar Istanbul per trein), maar toen hebben we lang niet alles kunnen zien. We hebben de dagen gevuld met de klassiekers, de streetart, festival of lights (hoogtepunt!), een klein beetje natuur en veel koffie drinken. (dat was vooral om bij te komen van al het lopen). Mijn lieve collega/vriendin had dezelfde reis geboekt, dus we hadden nog een leuk gezamenlijk uitje naar dierentuin. Uiteraard was Berlijn ook een hele mooie plek om foto’s te maken. Zie hier, een fotoverslag

Een gedachte over “Berlijn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s